Ons eindproduct

.

Hell yes

Stap 5

Nu ga je de basis van het stuk uit schrijven en is het tijd om te gaan experimenteren. Schrijf je antwoord op deze 4 vragen uit: 

 

 

-Wat gaan jullie spelen: Schrijf je toneelstuk duidelijk en beknopt uit.

Wij gaan onze eigen versie van Grease spelen. Ik wil nog geen spoilers geven want dat zou zonde zijn. We hebben het originele verhaal van Grease gedeeltelijk overgenomen maar hebben er onze eigen draai aan gegeven. Grease met een plottwist!

 

-Wat wordt de basis: Welke eerder gemaakte stukken ga je gebruiken en hoe integreer je die samen tot een nieuw stuk?

Het spreekt een beetje voor zichzelf maar wij gaan onze film baseren op Grease. We gaan het zo veel mogelijk namaken maar willen kijken of we door kleine elementen kunnen zorgen dat je de modernisering erin terug ziet. Denk dan bijvoorbeeld aan het dragen van de mondkapjes en het opdoen van handgel. Natuurlijk wordt het stuk ook naar het heden getrokken door het plot.

 

– Hoe ga je dit eindproduct maken? Wordt het een toneelstuk van +/- 3 minuten? of creëren jullie een filmscène?

Wij gaan de korte film maken door met zijn alle een script uit te schrijven, tekst te leren en daarna een draaidag in te plannen. Ook gaan we ons te verdiepen in “Grease”. Juist de sfeer die Grease met zich meebrengt is authentiek en super leuk! Dit nemen wij mee bij onze filmscènes, want het is echt een mini film. Hierbij onze versie van Grease: